Egy ismerős ajánlása

Számomra mindig is a minőség volt a legfontosabb dolog, hogy ha valamit éppen venni készültem vagy beszerzésre volt szükség. Mindig megnéztem persze azért az árakat is, de valahogy bennem is él az a kép, mint azt hiszem minden emberben, hogy minél magasabb valaminek az ára, annál jobb a minőség vagy annál megbízhatóbb a kivitelezés. Persze ma már jól tudom, hogy ez közel sincs manapság így, még ha régebben igaz is volt, ma már sajnos ilyen viszonylatban nem lehet az árat a döntéseinkben szerepeltetni, teljesen más viszonylatban viszont igen. Hogyan is lehetne ugyanis dönteni az ár figyelembe vétele nélkül, különösen, hogy ha azt mondjuk, hogy nem is kapcsolódik a minőséghez.

Mi például legutoljára a családi házunk klíma rendszerét építettük ki, és amikor a kivitelezőt kerestem kifejezetten fontos volt számomra, hogy amellett, hogy jó vélemények és jó referenciák legyenek a kivitelező munkájáról, ár-érték arány tekintetében is jó helyen szerepeljenek a listán, vagyis nem akartam egy jó minőségért hatalmas árat fizetni, pusztán meg akartam adni azt az árat, ami jár annak a csapatnak, aki tökéletesen és lelkiismeretes formában meg tudja oldani a klíma telepítés feladatát a házunkban. Ez a kis kalandozás az árak között rá is ébresztett arra, hogy mennyire nagy létjogosultsága van ennek ma a világban, ugyanis a klímaszerelés árak tekintetében hatalmas szélsőséges értékeket tapasztaltam.

Végül nekem a djgepeszet személyében sikerült a lehető legtökéletesebb választást tennem, most már tudom, hiszen az árakat tekintve hihetetlen jó ár-érték arányban dolgoznak és azt kell mondjam, hogy a kiépített klímarendszer is tökéletes. Mindenkinek csak javasolni tudom őket, hiszen biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz a munkájukkal bárki aki őket választja.