Ez a szerviz nem viccel! Mindent lemondanak, amit a javításokról tudni kell!

Humorban nem ismerünk tréfát, csavarhatnánk ki egy népszerű Karinthy idézetet, de most komolyan beszélünk van egy szakszerviz az Üllői úton, akik most mindenről lerántják a leplet, mindent őszintén elmondanak, mondhatni coming out-olnak. Gyors kisokost tárnak fel, arról amit a javításokról tudni kell, legyen szó iPhone-ról, iPad-ről vagy akár MacBook-ról, hogy ők hogyan is csinálják, mitől mások, mint a többi  iPhone szerviz.

Ebben a szervizben nyomon követhetjük a munkafolyamatokat, biztosak lehetünk benne, hogy szakszerű javításban részesül a készülékünk. A javítás mellett garantálják  az adatbiztonságot is, nem leskelődnek a telefonban, kizárólag a javításra koncentrálnak. A javítások 90%-a fél órán belül készen vannak.

 

Az iPhone-ok esetén vannak tipikus hibák, amelyek előfordulhatnak, ennek kiküszöbölésére illetve fennálló hibára adnak tájékoztatást.

  • Az akkumulátor gyorsan lemerül:

Ez viszonylag gyakori hiba. Egyszerűbb esetben elég egy akkumulátor csere, amely pár perces műveletet igényel.  Akkor szokás kicserélni, ha egy töltéssel nem bírja ki legalább egy napig a telefonunk, illetve az akkumulátor. Rosszabb esetben akkumulátor csere után is fennállhat a gond. Ekkor alaplapi gond lehetséges, ezért mindenre kiterjedő diagnosztikai vizsgálatot végez a szakszerviz. Sajnos kockázatokkal teli ennek javítása, mert melegítés során más alkatrészek is súlyosan sérülhetnek. 

  • Bluetooth gondok is lehetnek:

Ilyen esetben a készülék beállításainál be kell állítani, hogy „felejtse el az eszközt” , majd újra próbáljunk meg rácsatlakozni. Ha nem sikerül akkor a hálózati beállítás visszaállításával próbálkozzunk. Ez néhány másodperc lehet, de nem veszítünk adatokat. Ha ez a segítség sem válik be, akkor az összes beállítást vissza kell állítani a gyári alapértelmezettre.

  • Hang problémák:

Ha torzítva jön ki a hang a készülékből, szerencsére van néhány trükk, mielőtt a szervizbe mennénk. Először is próbáljunk meg újraindítani egyszerűen a készüléket, ha nem segít akkor a hard resetet próbáljuk meg. Ha nem válik be, akkor kapcsoljuk ki majd kapcsoljuk be a Bluetooth-ot. Végül, de nem utolsó sorban a hangszóró tisztítással folytassuk, ha már kezdünk mindent feladni. De azt se felejtsük el, hogy véletlenül nem nyomtuk-e el a némító gombot.

Egyszóval érdemes elmenni az Üllői útra, ha már minden kötél szakad, és ne felejtsük el, hogy ha valami oknál fogva nem tudunk eljutni, úgy igénybe vehetjük a szervizfutár szolgáltatást.