Hallottál már erről az újdonságról?

Én nem tartom magam egy nagyon elmaradott, minden újítástól és innovációtól elzárkózó embernek, de meg kell hogy valljam, hogy a mostanság divatos újítások és találmányok sokszor már teljes döbbenetet váltanak ki belőlem. Sajnos a minap rá is kellett döbbenjek, hogy talán túlzottan is elvették a nyitottságom mindenfajta innovatív eszközről. Történt ugyanis, hogy az egyik barátnőm, akinek rengeteget panaszkodok arról, hogy a cipőim csak pár hónapot élnek a vezetés miatt, és szinte folyamatosan váltócipőt kell használnom, mert a sarkát teljesen tönkreteszik a pedálok, illetve inkább a szőnyeg, a folyamatos gáz és fék, kuplungpedál használat miatt, küldött számomra egy oldalt, ahol azt olvastam van megoldás, méghozzá nem más, mint sarokvédő. Sarokvédő cipőre? Teljesen furcsán hangzik. Én elsőre biztos voltam benne, hogy valami olyan párezer forintos eszközről lehet szó, amit az ember megrendel, majd kipróbál, és rájön, hogy valójában használhatatlan és szép, divatos, de teljesen ócska. Éppen ezért nem is igazán néztem utána sem az oldalnak, sem a terméknek. Később azonban a barátnőm átjött és elhozta a saját kis termékét, amit már megrendelt.

Régen esett le ekkorát az állam. A termék nem csak jó minőségű, de nagyon szép színű és designos volt. Feltette a cipőjére és megmutatta, hogyan működik a használata vezetés közben, és hogy valóban teljesen tökéletesen védi a cipőt mindenféle súrlódástól és fizikai behatástól a vezetés közben, a pedálhasználatok alatt is. Ámultam csak. Azt sem tudtam hova süllyedjek szégyenemben. Este már meg is rendeltem a magam részére is gyorsan három darabot is. Nem csak azért, hogy nehogy enélkül maradjak akár egy napra is, hanem mert annyira szép és modern, hogy a különböző színű cipőimhez különböző színűt rendeltem meg.

Ma már bátran ülök autóba és használom a pedálokat, mert tudom, hogy a sarokvédő teljesen tökéletes védelmet nyújt a cipőimnek. Mindemellett pedig könnyen beszerezhető, modern, designos és nem is vészes az ára sem. El kell mondjam, ez a termék egy kicsit visszalendített az újítások világába. Többek között ezt is köszönhetem neki, nem csak a cipőim sarkának védelmét.