Jól döntöttem

Az édesapám a minap megy majd nyugdíjba, és mivel mindannyian nagyon szeretjük és látjuk rajta, hogy kicsit aggódik, mit fog ezután csinálni, mennyire lesz ezután rá szükség, mennyit fog tudni segíteni a családnak, az unokáinak, mennyire lesz a terhünkre esetleg, szeretnénk, ha teljesen biztos lenne benne minden rendben lesz és nincs oka aggódni. Szerveztünk neki egy kis meglepetés összejövetelt, ahova elég sok ember, közel százötven fő hivatalos, és ahova készíttetünk számára egy különleges ajándékot is.

Nagyon sokáig gondolkodtunk rajta, hogy mi legyen az. Hogy csak ő kapjon valami nagyon gyönyörű és egyedi dolgot, amit aztán minden nap megpillanthat otthon, vagy mindenkin legyen valami, amit aztán hazavihet és emlékezhet nem csak az édesapám nyugdíjas bulijára, de az apám személyiségére, a vele való történetekre és így tovább. Végül ezutóbbi mellett döntöttünk, és számos egyedi ötletet végig járva abban maradtunk, hogy a hímzés technikájával egy gyönyörű pólót csináltatunk mindenki számára, amit aztán magával visz és ha csak rápillant vagy felveszi az édesapám jut eszébe, na és persze ez a közös ünneplés.

Azt kell hogy mondjam, hogy a legjobb döntés volt, mert közel százötven ember, ugyanabban a pólóban, ugyanolyan hímzéssel ellátott egyedi ruhában valami hihetetlen fantasztikusan mutatott, és el kell mondjam, hogy én nem vagyok egy nagyon érzelgős fajta, de még én is elérzékenyültem. Nagyon köszönöm mindenkinek nem csak azt hogy részt vett ebben, hanem hogy mindenben partner volt, mert ez a nap így volt tökéletes ahogy volt és egy hatalmas ajándékot adtunk így az édesapámnak, nem beszélve az élményről amiben én is részt vehettem. Hálás vagyok mindenért, de legfőképp azért, hogy az egyedi póló tervezése és hímzése is ennyire fantasztikusan sikerült. Azóta én is mindennap megnézem ezt a pólót.