Nagypapám ajándéka

Az ember manapság elég nagy nyommást érez magán, mondhatjuk úgy is, hogy kicsit bajban van, ha valamilyen nagyon közeli hozzátartozójának, szerettének szeretne igazán különleges, egyedi, szívből jövő, mégis használható ajándékot adni valamilyen alkalomra, ami nem csak a szekrényen porosodik, de minden nap élvezetet is nyújt gazdájának.

A nagypapám számomra igazán különleges személynek számít. Gyerekként rengeteget vigyázott rám, nagyon sokat tanított engem, nem csak hasznos konkrét dolgokat érintő tudást, de rengeteg morális értéket kaptam tőle. Azt mondhatom, az élethez való hozzáállásom tőle származik. Nagyon-nagyon szeretem őt, el sem tudom képzelni milyen emberré váltam volna, ha ő gyerekként nem szeret engem ennyire és nem foglalkozik velem ilyen mérhetetlen sokat.

A hetvenedik születésnapjára éppen ezért szerettem volna valami igazán különleges ajándékot adni számára. Ő nem az a nagy ajándékozós fajta, és nem is igazán szereti a nagy ajándékokat, inkább azokat, amik tényleg szívből szólnak és teljesen személyre szabottan érintik meg őt. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy a legjobb választás, ha a fényképes ajándékok közül választok valamit számára. Így is döntöttem, és kiválasztottam neki egy egyedi fényképes bögrét, amin mi vagyunk, még gyerekkorom idejében. Az egyik legkedvesebb emlékem és képem egyben, így biztos vagyok benne, hogy neki is nagyon tetszeni fog.

A bögre már el is készült, az ajandekozd.hu csapata nem csak teljesen gyönyörűen, de hihetetlen gyorsan is dolgozik, ma meg is kaptam a megrendelt ajándékomat. Gyönyörű és még az én szemembe is könnyeket csalt, így biztos vagyok benne, hogy nagypapám is nagyon fog örülni neki, és mától minden nap ebből fogja inni a legkedvencebb kávéját reggel és délután is.