Minden jó, ha a vége jó.

Rendeltem a neten egy apple watch-ot. Régóta nézegettem már, mert az újabb modelleknek rendkívül sok hasznos funkciója van. Igaz, hogy megmondom őszintén, hogy mindig is szerettem volna egy ilyen „okos” órát, de sosem sportoltam és csak azért, hogy legyen egy óra a kezemen, ami jelzi, hogy ha hívnak vagy üzenetem érkezett, esetleg válaszolni tudjak rá, nem akartam egy valag pénzt kifizetni. Aztán végül is vettem egy olcsóbb modellt, mert azt gondoltam, hogy elég az nekem.

Később persze rájöttem, hogy a kicsivel drágább nagyobb modell kellett volna, de akkor már egy ideje használtam a meglévőt. Viszont, amikor kijött az újabb széria akkor elhatároztam, hogy veszek egy újabb modellt a nagyobb méretben.

Csak annyi kérdés merült fel bennem, hogy mi legyen a régebbi kisebb darabbal. Kerestem hát egy olyan céget, akiknek a tevékenysége az apple watch felvásárlás.

Amikor megtaláltam őket megörültem, mert nem voltam benne biztos, hogy egyáltalán van e olyan cég, aki használtan vesz meg ilyen órákat. Írtam nekik és küldtek rá egy hozzávetőleges vételi ajánlatot, ami nem is hangzott rosszul. Elmentem hozzájuk és sikerült is megállapodni, így eladtam a régebbi 40mm-es órámat és már csak az újabb szériás nagyobb méretem van.

Legközelebb persze jobban utána fogok járni, mert nem mindig van szerencséje az embernek, de hirtelen ötletből lett vásárlás volt ez.